Nordicbet SportsBetting

Nordicbet er kåret som årets bookmaker – hele 2 gange. Det er er naturligvis ikke uden grund. Kunden er nemlig altid i første række hos Nordicbet.

Nordicbet tilbyder uovertruffen mulighed for betting, både prematch og live. Du vil opleve nogle af de mest konkurrencedygtige odds og spiltips til et væld af både internationale og nationale sportsgrene og kulturbegivenheder.

Så hold øje – der er altid et godt tilbud på vej mod dig.

Approved Gambling License

Bonus
Support
Platform
Betaling
Rating
Velkomstbonus
100% bonus op til 500 kr.
Bonus Uden Indbetaling
Reklame | SPIL ANSVARLIGT | 18+ | STOPSPILLET.DK | ROFUS.NU |
Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk. Når både egene indbetalte penge og bonuspenge er på kontoen, vil egene penge bruges først og derefter bonuspengene. Minimum bonus beløb der kan modtages i bonus er 50 kr maksimum beløb der kan modtages i bonus er 500 kr. Se fulde vilkår på nordicbet, SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK, SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Summary

Nordicbet tilbyder sportsbetting i verdensklasse. Så er du til betting, så er Nordicbet lige noget for dig.

Kom i gang med at spille på dit favorithold eller sport. Om du er en erfaren spiller eller er helt grønt i bettingverdenen, så tager Nordicbet hånd om dig. Der er spil til enhver smag og niveau.

Du kan altid kontakte Nordicbet’s support, hvis du har brug for hjælp til spørgsmål eller lignende.

Nordicbet SportsBetting Details

Name: Nordicbet SportsBetting

Licensed: Ja

Deposit Methods

Visa

MasterCard

Trustly

MobilePay

Dankort

Licences

Malta Gambling Authority

Spillemyndigheden

Velkomsttilbud

Alle nye spillere får 100% bonus op til 500 kr. Bonussen kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 60 dage efter oprettelse.

Mange spilmuligheder & hurtige udbetalinger

Oplev betting i verdensklasse. Nordicbet bestræber sig på at udbyde de bedste odds tilgængeligt på markedet, så du får mest for pengene.

Nordicbet tilbyder som nogle af de få hurtig udbetaling. Nu behøves du ikke længere vente nogle dage på at pengene lander på din konto. Få udbetalt dine penge på kun ca. 15 min!